loading
 

Rüsselsheim. Az Opel Grandland X olyan, mintha az Opel Crossland X nagyobb testvére lenne. Mindkét teljesen új crossover-modell (CUV) 2017-ben indul, egy SUV lazaságát egyesítve jó adag menetdinamikával. Ellenállhatatlan terepes vonzerejével, magas üléshelyzetével, jó körkilátásával, a könnyű be-és kiszállással, valamint nagyvonalú helykínálatával a Grandland X remekül illik napjaink aktív életstílusához. Stílusa ügyesen egyesíti a robusztusságot az eleganciával, utastér-koncepciója pedig a bőven mért komfortot a célszerűséggel. A Grandland X tovább bővíti az Opel eddig is átfogó kínálatát a különösen népszerű kompakt osztályban, hiszen a sikeres Astra – 2016 Év Autója – és a nemrégiben bemutatott hétüléses Zafira mellé sorakozik fel. "Az Opel Grandland X kalandkereső egyéniség, mindig kész új felfedezésekre – városban éppúgy, mint azon kívül. Új crossoverünk fantasztikusan néz ki, és új vevőket lelkesít fel az Opel iránt", mondta a márka marketing-vezetője, Tina Müller.

A Grandland X egy nagy Opel-modelloffenzíva része, amelynek keretében 29 új típus jön ki 2016 és 2020 között. Viruló piacra érkezik, hiszen tíz év alatt – 2007 és 2017 között – hétről húsz százalékra nő a SUV/CUV-részarány az eladott új autók között. Az Opel Crossland X és az Opel Grandland X tovább gerjeszti ezt a növekedést.

Az Opel Crossland X 2017 első felében rajtol a B-szegmensben, ahol az Opel MOKKA X már hatszázezer vevőre talált. Az Opel Grandland X 2017 őszén robban be egy lépcsővel feljebb, a C-szegmensbe, amelyben Európa-szerte a kompakt osztály minden ötödik eladását regisztrálják.

promo 
Ugrás az oldal tetejére