loading

Az Opel Magyarország az UNIQA Biztosító közreműködésével Debrecen, Győr, Kecskemét, Pápa Szekszárd és Székesfehérvár városának adott át egy-egy személyautót használatra a járványhelyzetben megnövekedett feladatok ellátása érdekében.

A jelenlegi krízis helyzet az idős és szociálisan hátrányos helyzetű lakosságot súlyosan érinti országszerte. Az ő egészségük megőrzése érdekében végzett tevékenységek, többek között a bevásárlás, gyógyszer kiváltás, nővér szolgálat biztosítása, komoly terheket ró a helyi Önkormányzatokra. A mindennapi feladatok ellátását szeretné az Opel Magyarország az UNIQA Biztosítóval közösen megkönnyíteni a helyi intézmények számára.

„Nagyra becsüljük azt az áldozatos munkát, amit az Önkormányzatok, valamint a velük együttműködő szociális intézmények végeznek a jelenlegi kritikus helyzetben. Gépjárműforgalmazóként fontosnak tartjuk, hogy saját eszközeinkkel támogassuk ezt az embertpróbáló feladatot, ezért ajánlottuk fel használatra céges flotta gépjárműveinket az Önkormányzatok számára” – nyilatkozta Bakai Gergely az Opel Magyarország ügyvezető igazgatója.

Az Opel eddig hat város szociális támogató szolgálatának adott át autót, de terveiben szerepel további támogatások megvalósítása is. A cég együttműködő partnere, az UNIQA Biztosító az új Opel gépkocsikhoz alapfelszereltségként járó 5 éves UNIQA balesetbiztosításon felül Casco biztosítással járul hozzá a gépkocsik biztonságos használatához.

„A közös segítségnyújtás kiváló példája annak, hogy két nagyvállalat összefogása mennyire eredményes lehet egy ilyen nehéz időszakban” – nyilatkozta Polányi Zoltán, UNIQA Biztosító Igazgatóságának tagja.

Az Opel Magyarország a gépkocsikat a városban működő Opel Márkakereskedőkkel együttműködve adja át az Intézményeknek. A helyi márkakereskedők pedig, szükség szerint, ellátják a gépkocsik karbantartását.

Ugrás az oldal tetejére