loading

ÜDVÖZÖLJÜK AZ OPEL SZERVIZBEN.

 

Biztonságosabb a márkaszerviz
Ha egy autóval valami baj van, az a hidegben biztosan előjön, vallják a szerelők. Íme 4 remek érv a márkaszerviz mellett!


Kényelmes és gyors
Nem kell időt pazarolnia rá, hogy megtalálja a megfelelő alkatrésszel rendelkező műhelyt, sőt, a szerelőkkel sem kell nő létére alkudoznia, ha a márkaszerviz t választja! Így az is biztos, hogy nem kell hetekig tömegközlekedéssel szervezni a család életét egy hiányzó alkatrész miatt.


Garanciális
A műszaki cikkekre – így az autóalkatrészekre is – minimum 1 év jótállást kell biztosítani. Vannak olyan gyártók is, melyek a kötelező 1 helyett 2 esztendeig vállalnak garanciát – és ez minden alkatrészhibából eredő kárra vonatkozik. Így biztosan nem kell apróságok miatt felborítani a családi költségvetést!


Biztonságos
Tudta, hogy ha egy autóban nem gyári darabra cserélik a törött elemet, akkor egy ütközéskor már nem nyújtja majd azt a védelmet, amit a törésteszteken megállapítottak? Ha biztonságban szeretné tudni a családját, javíttassa márkaszerviz ben az autóját, így biztos lehet abban, hogy eredeti elemek és alkatrészek kerülnek a hibás darabok helyére!


Mindig adnak számlát
A szakszervizekben természetes, hogy számlát állítanak ki – ezt a gondos háziasszonyok bármikor elővehetik a háztartási naplóból, és így biztosan nem lesz gondjuk a garancia érvényesítésével sem.

A * jelölt rész kitöltése kötelező
Az Ön személyes adatait a megfelelő adatkezelők fogják kezelni az Adatvédelmi nyilatkozatban foglaltak szerint.

Adatvédelemmel kapcsolatos jogaira, valamint elérhetőségi adatainkra vonatkozóan itt talál információt.
Ugrás az oldal tetejére