loading

Üdvözli Önt az Opel!

 

Üdvözöljük! Köszönjük vásárlását, melyhez ezúton gratulálunk! Opel járművet vásárolni mindig jó választás; az alábbiakban további, mellette szóló érveket is találhat. Rengeteg információt nyújtunk azzal kapcsolatban, hogyan hozhatja ki a legtöbbet Opel járművéből. Szó lesz a garanciáról, karbantartásról, tartozékokról és még sok másról is. Mivel mi nemcsak gyártjuk az autókat, hanem értük élünk. Ez azt jelenti, hogy törődünk az Ön autójával, és mindig keressük a módját, hogyan tökéletesíthetnénk minden vonatkozásban az Ön tulajdonosi élményét.

 

 

Tartozékok az Ön Opeljéhez

 

Autóját az Opel tartozékokkal tudja a legjobban saját változó szükségleteihez és személyes ízléséhez alakítani. A nagyszerű megjelenés, a tökéletes illeszkedés és a vonzó árak indokolják, hogy miért mindig a mi tartozékoldalainkon érdemes legelőször Opel tartozékokat keresni. A hatalmas termékválaszték részét képezik az online katalógusunkban lévő tartozékok, szezonális termékek, keréktárcsák, abroncsok és a navigációs rendszer frissítései.

Vásároljon valódi Opel tartozékokat
   
  Az autó értékének fenntartása


Az Opelre mindig számíthat, ha azt szeretné, hogy autója kifogástalanul üzemeljen és megtartsa értékét. Egy egyszerű olajcserétől az autót csúcsformában tartó ütemezett vizsgálatokig, senki sem ismeri jobban az Ön Opel járművét, mint a hivatalos Opel márkaszervizek magasan képzett technikusai.

Tudjon meg többet az ellenőrzésekről, vizsgálatokról, javításokról és biztosításokról
   
 

A garancia kiterjesztése

 

Minden Opelhez 2 éves új gépjármű-garancia tartozik, amely kiterjed a javításokra és az országúti segélyszolgálatra. Azonban ennek lejárta után sem kell aggódnia: a garancia könnyen és méltányos összegért cserébe kiterjeszthető, így Ön még tovább biztonságban érezheti magát.

 

Tudjon meg többet az Opel Kiterjesztett Garanciáról
Ugrás az oldal tetejére